Erdekspor'da radikal karar

  Erdekspor

Teknik Direktör Talat Evren gitti, Altan Kurtbaş geldi





Erdekspor'da radikal karar Talat Evren gitti, Altan Kurtbaş geldi

Balıkesir
Süper Lig takımlarından Erdekspor'da radikal bir karar alındı. Metin Tırık'ın başkanlığındaki Erdekspor Kulübü Yönetim Kurulu, içinde bulunduğumuz 2012-2013 futbol sezonunun başından beri kırmızı-beyazlı takımın antrenörlüğünü yapan Talat Evren görevinden alınarak, yerine Altan Başkurt getirildi. Erdekspor'daki teknik sorumlu değişikliğinin, Talat Evren'in, bir antrenör semineri için Antalya'da bulunması sırasında gerçekleştiği dikkati çekti.
Alınan karar gereğince Erdekspor antrenörlüğüne Altan Kurtbaş getirilirken, kırmızı-beyazlı takımda sportif menajerliğini ise Tarık Anık üstlendi. Antrenör Kurtbaş'ın yardımcılığını ise Erdekspor'un eski kalecilerinden Soner Çete yapacak.

Altan Kurtbaş, kimdir?


1967 yılında Bandırma'da, Çınarlı Mahallesi'nde doğan Erdekspor'un yeni antrenörü Altan Kurtbaş, 14 yıllık profesyonel futbolculuk yaşamı bulunuyor. 1985-1986 sezonunda Bandırmaspor formasını da giyen Kurtbaş, çeşitli İstanbul takımlarında oynadı. Futbolu bırakmasının ardından yine başta İstanbul takımları ağırlıklı olmak üzere 13 yıldır çeşitli takımların teknik sorumluluğunu üstlenen Altan Kurtbaş, 26 yıldır futbolun içinde yer alıyor.


Erdekspor'un yeni antrenörü Altan Kurtbaş:


Erdek ile el ele vererek, başarılı olmaya çalışacağız”

Talat Evren'in yerine Erdekspor antrenörlüğüne getirilen Altan Kurtbaş, Erdek ile el ele vererek, başarılı olmaya çalışacağız” dedi.

Erdekspor'un, Süper Lig'de şu anda beşinci sırada bulunduğuna dikkati çeken Kurtbaş, Liderle aramızda sadece üç puan var” diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın başarısı için taraftarların da desteğine gereksinim duyduklarını vurgulayan Kurtbaş, Başarı için hepimiz kenetlenmek zorundayız” dedi.







amatör
14.11.2012 19:31:40
yapmayın ya, talat hocayı göz göre yediniz, şimdi sudan sebebler üretmeyin , talat hocanın erdeksporu çok başarılı bir takımdı şu anda liderle arasında 3 puan var, ve hoca başarısız deniliyor. bunları herekeze anlatmayında çok komik olursunuz. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ` ün çok güzel bir sözü vardır. ` BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM ` birazda ahlak yönetcilerde olsa...

semih
15.11.2012 14:37:09
hocanın altını kazdım demiyorda benle irtibata geçtiler hoca bıraktıktan sonra diyo komik olmayın.6 maç sonunda hoca değişikliği şimdi yeni hoca takımı tanıycakta kurcakta sonuçlar gelcek.pardon ya hazır kurulmuş takım vardı zaten

levent sunar
18.11.2012 18:16:36
hangi takımı çalışştırmışta başarılı olmuş bide konuşuyo üç puan fark var diye..bu gün aldığın galibiyeti kendine yorma hocaaaaa miras yiyosun..bu mirasyediliğin bakalım kaç hafta sürecek

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı